top of page

Ugens Menu

Uge 48

Onsdag d. 27 november til søndag d. 1 december

Onsdag

Økologisk stegt flæsk 

danske håndpillede aspargeskartofler 

cremet persillesauce - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdagstapas 

Fredag & lørdag

Forret

Stegte kammuslinger - jordskokkepuré -

brunet smør - ristede hasselnødder - jordskokkechips

friske urter - Kobæks kuvertbrød - pisket smør

Hovedret 

Beef Wellington - efterårssauté - glaserede rødbeder

græskarpuré - hasselbackkartofler - pebersauce

Dessert 

Kobæks pæredessert - vaniljeparfait - sorbet - pocheret pære

karamelsauce - nougatine - citronmelisse - chokoladetuiles

Søndag

Steg og dessert

Kalvecuvette stegt som vildt

Kobæks waldorfsalat - dagens kartoffel

vodkasyltede ribs - vildtsauce

kokkens dessert


bottom of page