top of page

Ugens Menu

​​Uge 14

Onsdag d. 2 april til søndag d. 6 april

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk 

danske håndpillede aspargeskartofler 

cremet persillesauce lavet på økologisk mælk - frisk persilledrys 

 

Torsdag

Torsdagstapas

 

Fredag & lørdag ​

 3-retters menu

 

Forret

Røget krondyr - trøffelcreme

forkælet (ost) - syltede sennepsfrø - frisée

jordskokkechips - urter

Hovedret

Laks pâte feuilletée - beurre blanc

kartofler vendt i smør og persille

årstidens sauté - kål

Dessert

Choux au craquelin - creme patissiere

rabarbercurd - rabarbersorbet - hindbærstøv

 

Søndag

Steg og dessert

Helstegt dansk kalvefilet - forårssauté

dagens kartoffel - rødvinssauce

Kokkens dessert


bottom of page