top of page
Ugens Menu
Uge 48
Onsdag d. 27 november til søndag d. 1 december
Onsdag
Økologisk stegt flæsk
danske håndpillede aspargeskartofler
cremet persillesauce - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdagstapas
Fredag & lørdag
Forret
Stegte kammuslinger - jordskokkepuré -
brunet smør - ristede hasselnødder - jordskokkechips
friske urter - Kobæks kuvertbrød - pisket smør
Hovedret
Beef Wellington - efterårssauté - glaserede rødbeder
græskarpuré - hasselbackkartofler - pebersauce
Dessert
Kobæks pæredessert - vaniljeparfait - sorbet - pocheret pære
karamelsauce - nougatine - citronmelisse - chokoladetuiles
Søndag
Steg og dessert
Kalvecuvette stegt som vildt
Kobæks waldorfsalat - dagens kartoffel
vodkasyltede ribs - vildtsauce
kokkens dessert
bottom of page