Valentines middag
Fredag d. 14 februar fra kl. 17:00
(Valentines middag serveres også lørdag d. 15 februar fra kl. 17:00)
En romantisk delemenu med 10 serveringer inklusive velkomstdrink.
Bobler - rosenblade
Friterede oliven - stracciatella di bufala - friteret kål - ristet brød
Kobæks brød - tomat hummus og chili - lynstegt padron peppers
Bagt torsk - blomkålspuré - palmekål - sauce blanquette
Krustade - krabbecreme - ørredrogn - fritteren knold
Croquette - røget creme - confiteret løg
Burrata - oliven - soltørrede tomat - ristede kerner - basilikumolie
Unghanebryst - salvie - citron
Dansk kalvemørbrad - sæsonens svampe - kraftig sky
Bagt knoldselleri - karamelliseret puré - nødder - grøn olie
Vaniljeparfait - pavlova - hindbærsorbet - rosenblade - hindbærstøv
549,- pr. kuvert.
Bestil bord via bookingsystemet her på hjemmesiden. Skriv i kommentaren: "Valentine".