top of page

Valentines middag

 

Fredag d. 14 februar fra kl. 17:00 

(Valentines middag serveres også lørdag d. 15 februar fra kl. 17:00)

En romantisk delemenu med 10 serveringer inklusive velkomstdrink.

 

Bobler - rosenblade

Friterede oliven - stracciatella di bufala - friteret kål - ristet brød

 Kobæks brød - tomat hummus og chili - lynstegt padron peppers

Bagt torsk - blomkålspuré - palmekål - sauce blanquette

Krustade - krabbecreme - ørredrogn - fritteren knold

Croquette - røget creme - confiteret løg

Burrata - oliven - soltørrede tomat - ristede kerner - basilikumolie 

Unghanebryst - salvie - citron 

Dansk kalvemørbrad -  sæsonens svampe - kraftig sky  

Bagt knoldselleri - karamelliseret puré - nødder - grøn olie

Vaniljeparfait - pavlova - hindbærsorbet - rosenblade - hindbærstøv 

 

549,- pr. kuvert. 

Bestil bord via bookingsystemet her på hjemmesiden. Skriv i kommentaren: "Valentine".

bottom of page